Запечена курка з пряними травами

Приготування:

Підготуйте маринад: змішайте приправу, апельсиновий / лимонний сік, цедру,

оливкова олія і мед.

Помийте і обсушіть курячу грудку, залийте маринадом і залиште на 15 хвилин.

Промаринуйте курку та прожарте з оливковою олією. Смажте на середньому вогні з 

кожного боку по 7-10 хвилин.

Готову курку посипте кінзою і подавайте до столу.

   


Що вам потрібно:

Куряча грудка без кістки1 кг
Апельсиновий / лимонний сік4 ст. л.
Оливкова олія3 ст. л.
Апельсинова / лимонна цедра1 ч.л.
Мед1 ст. л.
Дрібно нарізана кінза1 ч.л.
Приправа «До м'яса»1 ст. л.