Картопля "Айдахо"

Приготування:

1. Картоплю добре промити (очищати не треба), нарізати уздовж на вісім шматочків, покласти в каструлю з холодною підсоленою водою.

2. Довести до кипіння і варити 2-3 хвилини. Злити воду і поставити картоплю остигати.

3. Змішати оливкову олію з сушеною зеленню та сушеним часником. Викласти картоплю  в один шар, попередньо вмочивши шматочки в отриману суміш.

4. Запікати в духовці 15-20 хвилин при температурі 200 градусів.


   



Що вам потрібно:


Оливкова олія extra virgin                    250 мл

Кріп сушений                                           15г

Петрушка сушена                                   10г

Часник сушений                                     10г

Червоний соус табаско                        1 чайна ложка

Сіль                                                             за смаком